Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28900
Title: Суміш пророщених зерен у технології хлібобулочних виробів
Other Titles: Mix of germinated grains in the technology of bakery products
Authors: Бурченко, Людмила Миколаївна
Білик, Олена Анатоліївна
Burchenko, Lyudmyla
Bilyk, Olena
Keywords: суміш пророщених зерен
смесь пророщенных зеренa
mixture of germinated grains
геродієтичне харчування
геродиетическое питание
herodietic nutrition
люди похилого віку
старики
elderly
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2018
Citation: Бурченко, Л. М. Cуміш пророщених зерен у технології хлібобулочних виробів / Л. М. Бурченко, О. А. Білик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 6–7 листопада 2018 р. – К.: НУХТ, 2018. – С. 69-71.
Abstract: Встановлено, що у пророщеному зерні сконцентровані цінні поживні речовини і активна енергія, які відновлюють організм людини на клітинному рівні. Оптимальним дозуванням сумішшю пророщених зерен є 10 % до маси борошна у разі використання 15 % рекомендується вносити хлібопекарські поліпшувачі. Установлено, что в проросших зернах сконцентрированы ценные питательные вещества и активно энергия, которые восстанавливают организм человека на клеточном уровне. Оптимальной дозировкой смеси пророщенных зерен является 10% к массе муки при использовании 15% рекомендуется вносить хлебопекарные улучшители It has been established that valuable nutrients and active energy are concentrated in germinated grains, which restore the human body at the cellular level. The optimal dosage of the mixture of germinated grains is 10% by weight of flour when using 15%, it is recommended to make baking improvers.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28900
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tboaspzthv.pdf285.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.