Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28900
Назва: Суміш пророщених зерен у технології хлібобулочних виробів
Автори: Бурченко, Людмила Миколаївна
Білик, Олена Анатоліївна
Ключові слова: суміш пророщених зерен
mixture of germinated grains
геродієтичне харчування
herodietic nutrition
люди похилого віку
elderly
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Бурченко, Л. М. Cуміш пророщених зерен у технології хлібобулочних виробів / Л. М. Бурченко, О. А. Білик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 6–7 листопада 2018 р. – К.: НУХТ, 2018. – С. 69-71.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що у пророщеному зерні сконцентровані цінні поживні речовини і активна енергія, які відновлюють організм людини на клітинному рівні. Оптимальним дозуванням сумішшю пророщених зерен є 10 % до маси борошна у разі використання 15 % рекомендується вносити хлібопекарські поліпшувачі. It has been established that valuable nutrients and active energy are concentrated in germinated grains, which restore the human body at the cellular level. The optimal dosage of the mixture of germinated grains is 10% by weight of flour when using 15%, it is recommended to make baking improvers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28900
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tboaspzthv.pdf285.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.