Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28904
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілик, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorВасильченко, Тетяна Олександрівна-
dc.date.accessioned2019-03-21T10:04:34Z-
dc.date.available2019-03-21T10:04:34Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБілик, О. А. Концентрат сироватковий білковий сухий у технології комплексних хлібопекарських поліпшувачів / О. А. Білик, Т. О. Васильченко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 7–8 листопада 2017 р. – К.: НУХТ, 2017. – С. 45.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28904-
dc.description.abstractНаведено результати теоретичних та експериментальних досліджень зі створення комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість білкова». Проведеними дослідженнями доведено позитивний вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість білкова» в кількості 2 % до маси борошна на поліпшення якості та подовження зберігання свіжості пшеничного хліба. The results of theoretical and experimental studies on the creation of a complex baking improver "Freshness protein." Studies have shown the positive effect of the complex baking improver "Freshness protein" in the amount of 2% by weight of flour to improve the quality and prolong the preservation of freshness of wheat bread.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectконцентрат сироватковий білковий сухийuk_UA
dc.subjectwhey protein powder concentrateuk_UA
dc.subjectбулочні виробиuk_UA
dc.subjectbakery productsuk_UA
dc.subjectкомплексний хлібопекарський поліпшувачuk_UA
dc.subjectcomplex baking improveruk_UA
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівuk_UA
dc.titleКонцентрат сироватковий білковий сухий у технології комплексних хлібопекарських поліпшувачівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tboaksbstkhp.pdf278.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.