Концентрат сироватковий білковий сухий у технології комплексних хлібопекарських поліпшувачів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень зі створення комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість білкова». Проведеними дослідженнями доведено позитивний вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість білкова» в кількості 2 % до маси борошна на поліпшення якості та подовження зберігання свіжості пшеничного хліба. The results of theoretical and experimental studies on the creation of a complex baking improver "Freshness protein." Studies have shown the positive effect of the complex baking improver "Freshness protein" in the amount of 2% by weight of flour to improve the quality and prolong the preservation of freshness of wheat bread.

Опис

Бібліографічний опис

Білик, О. А. Концентрат сироватковий білковий сухий у технології комплексних хлібопекарських поліпшувачів / О. А. Білик, Т. О. Васильченко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 7–8 листопада 2017 р. – К.: НУХТ, 2017. – С. 45.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в