Пектиновмісні порошки з жому бурякоцукрового виробництва
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Tsukor Ukrayiny
Анотація
З’ясовано сучасні погляди на доцільність використання у раціонах харчування пектиновмісних біодобавок, отриманих із різних видів рослинної сировини, у тому числі з вторинних сировинних ресурсів. Показано перспективи використання з цією метою побічного продукту бурякоцукрового виробництва – жому; описано результати експериментальних досліджень отримання пектиновмісних порошків шляхом низькотемпературного зневоднення жому. It was found modern views on the feasibility of using in the diet pektynovmisnyh dietary supplements derived from different types of plant material, including secondary raw materials. Displaying prospects of using for this purpose a by-product of sugar beet - pulp, described experimental results of a pektynovmisnyh powders by low-temperature dehydration pulp.
Опис
Ключові слова
пектин, харчова клітковина, жом, заморожування, pectin, dietary fiber, pulp, freezing, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
This article represents the analysis of the modern viewpoints concerning the usage of pectin-containing additives obtained from various kinds of plant raw material.
Сімахіна, Г. О. Пектиновмісні порошки з жому бурякоцукрового виробництва / Г. О. Сімахіна //Цукор України. - Цукор України. - 2012. - № 8. - С. 13-17.
Сімахіна, Г. О. Пектиновмісні порошки з жому бурякоцукрового виробництва / Г. О. Сімахіна //Цукор України. - Цукор України. - 2012. - № 8. - С. 13-17.