Gluten enteropathy. Gluten-free raw material
Вантажиться...
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The purpose of the work was to pick up the optimal conditions for the production of high-quality rice malt, as well as further analysis.
Опис
Ключові слова
зерно, рис, пиво, затирання, аглютенова сировина, затирание, аглютенова сырье, grain, rice, beer, mashing, gluten-free raw material, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Gluten enteropathy. Gluten-free raw material / R. Mukoid, V. Koshova, A. Parkhomenko, L. Yakimenko // The Third International scientific congress of scientists of Europe‖. Proceedings of the III International Scientific Forum of Scientists "East–West" (January 11, 2019). - Premier Publishing s.r.o. Vienna. - 2019. - P. 437–446.