Gluten enteropathy. Gluten-free raw material

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The purpose of the work was to pick up the optimal conditions for the production of high-quality rice malt, as well as further analysis.

Опис

Ключові слова

зерно, рис, пиво, затирання, аглютенова сировина, затирание, аглютенова сырье, grain, rice, beer, mashing, gluten-free raw material, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Gluten enteropathy. Gluten-free raw material / R. Mukoid, V. Koshova, A. Parkhomenko, L. Yakimenko // The Third International scientific congress of scientists of Europe‖. Proceedings of the III International Scientific Forum of Scientists "East–West" (January 11, 2019). - Premier Publishing s.r.o. Vienna. - 2019. - P. 437–446.