Gluten enteropathy. Gluten-free raw material

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The purpose of the work was to pick up the optimal conditions for the production of high-quality rice malt, as well as further analysis.

Опис

Ключові слова

зерно, рис, пиво, затирання, аглютенова сировина, затирание, аглютенова сырье, grain, rice, beer, mashing, gluten-free raw material, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Gluten enteropathy. Gluten-free raw material / R. Mukoid, V. Koshova, A. Parkhomenko, L. Yakimenko // The Third International scientific congress of scientists of Europe‖. Proceedings of the III International Scientific Forum of Scientists "East–West" (January 11, 2019). - Premier Publishing s.r.o. Vienna. - 2019. - P. 437–446.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced