Gluten enteropathy. Gluten-free raw material
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The purpose of the work was to pick up the optimal conditions for the production of high-quality rice malt, as well as further analysis.
Опис
Ключові слова
зерно, рис, пиво, затирання, аглютенова сировина, затирание, аглютенова сырье, grain, rice, beer, mashing, gluten-free raw material, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Gluten enteropathy. Gluten-free raw material / R. Mukoid, V. Koshova, A. Parkhomenko, L. Yakimenko // The Third International scientific congress of scientists of Europe‖. Proceedings of the III International Scientific Forum of Scientists "East–West" (January 11, 2019). - Premier Publishing s.r.o. Vienna. - 2019. - P. 437–446.