DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28955

Название: Дослідження впливу лецитину на клейковину тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткою
Другие названия: The influence of the effect of lecithin on gluten with wheat bran and milk whey
Авторы: Бортнічук, Олег Вікторович
Цирульнікова, Віта Валентинівна
Доценко, Віктор Федорович
Bortnichuk, Oleg
Tsirulnikova, Vita
Dotsenko, Viktor
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
молочна сироватка
пшеничні висівки
поверхнево-активні речовини
bakery products
milk whey
wheat bran
surfactants
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Бортнічук, О. В. Дослідження впливу лецитину на клейковину тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткою / О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова В. Ф. Доценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 р. – С. 54-55.
Краткий осмотр (реферат): Для виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача на клейковину тіста. To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the gluten.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28955
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
bort13.pdf259,49 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback