Дослідження впливу лецитину на клейковину тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткою

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача на клейковину тіста. To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the gluten.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, молочна сироватка, пшеничні висівки, поверхнево-активні речовини, bakery products, milk whey, wheat bran, surfactants, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Бортнічук, О. В. Дослідження впливу лецитину на клейковину тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткою / О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова В. Ф. Доценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 р. – С. 54-55.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced