Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктів
Вантажиться...
Дата
2015-05
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів.
Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
Опис
Ключові слова
пористість, харчова продукція, цифрове зображення, фототехніка, porosity, foostuff, digital image, photographic equipment, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Дащинська, О. А. Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктів / О. А. Дащинська, О. О. Петруша // Стандартизація, товарознавство та експертиза промислових і продовольчих товарів: тези доповідей всеукраїнської конференції студентів і молодих учених, 18-20 травня 2015 р. – Херсон : ХНТУ, 2015. – С. 54-56.