Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29021
Title: Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктів
Other Titles: Use of modern photographic equipment to determine the properties of food products
Authors: Дащинська, Ольга Андріївна
Петруша, Оксана Олександрівна
Daschynska, Olga
Petrusha, Oksana
Keywords: пористість
харчова продукція
цифрове зображення
фототехніка
porosity
foostuff
digital image
photographic equipment
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: May-2015
Citation: Дащинська, О. А. Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктів / В. В. Філіпенко, О. О. Петруша // Стандартизація, товарознавство та експертиза промислових і продовольчих товарів: тези доповідей всеукраїнської конференції студентів і молодих учених, 18-20 травня 2015 р. – Херсон : ХНТУ, 2015. – С. 54-56.
Abstract: Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29021
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Херсон.Д.П.2015.pdf222.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.