Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктів

Ескіз

Дата

2015-05

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.

Опис

Ключові слова

пористість, харчова продукція, цифрове зображення, фототехніка, porosity, foostuff, digital image, photographic equipment, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Дащинська, О. А. Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктів / О. А. Дащинська, О. О. Петруша // Стандартизація, товарознавство та експертиза промислових і продовольчих товарів: тези доповідей всеукраїнської конференції студентів і молодих учених, 18-20 травня 2015 р. – Херсон : ХНТУ, 2015. – С. 54-56.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced