Шляхи підвищення харчової цінності халви

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній роботі досліджено спосіб отримання халви оздоровчої дії з використанням насіння льону, шроту з гарбузового насіння та ягідних порошків.

Опис

Бібліографічний опис

Башта, А. О. Шляхи підвищення харчової цінності халви / А. О. Башта // Харчові добавки харчування здорової та хворої людини : VІІ Міжн. наук.-практ. інтернет конф., 30-31 травня. - Кривий Ріг : Чернявський Д.О., 2016. – С. 47-49.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в