Шляхи підвищення харчової цінності халви

Ескіз недоступний

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В даній роботі досліджено спосіб отримання халви оздоровчої дії з використанням насіння льону, шроту з гарбузового насіння та ягідних порошків.

Опис

Ключові слова

халва, насіння соняшника, лляне насіння, шрот з гарбузового насіння, ягоди журавлини, ягоди чорноплідної горобини, композиція порошків, halva, pumpkin seed cake, cramberries, berries aronia, composition powder, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Башта, А. О. Шляхи підвищення харчової цінності халви / А. О. Башта // Харчові добавки харчування здорової та хворої людини : VІІ Міжн. наук.-практ. інтернет конф., 30-31 травня. - Кривий Ріг : Чернявський Д.О., 2016. – С. 47-49.