Шляхи підвищення харчової цінності халви
Ескіз недоступний
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній роботі досліджено спосіб отримання халви оздоровчої дії з використанням насіння льону, шроту з гарбузового насіння та ягідних порошків.
Опис
Ключові слова
халва, насіння соняшника, лляне насіння, шрот з гарбузового насіння, ягоди журавлини, ягоди чорноплідної горобини, композиція порошків, halva, pumpkin seed cake, cramberries, berries aronia, composition powder, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Башта, А. О. Шляхи підвищення харчової цінності халви / А. О. Башта // Харчові добавки харчування здорової та хворої людини : VІІ Міжн. наук.-практ. інтернет конф., 30-31 травня. - Кривий Ріг : Чернявський Д.О., 2016. – С. 47-49.