Отримання та дослідження складу мінералізованих солодів

Ескіз недоступний

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі встановлено вплив мікроелементів хрому та цинку на процес пророщування зерна кукурудзи і вівса, вивчено склад мінералізованих солодов. Підтверджено можливість збільшення і коригування мінерального складу зерна, за рахунок замочування зерна в мінералізованою середовищі. The influence of microelements of chromium and zinc on the process of germination of corn and oats has been established, the composition of mineralized malts has been studied. The possibility of increasing and adjusting the mineral composition of grains, due to soaking the grain in the mineralized environment has been confirmed.

Опис

Ключові слова

зерно вівса, зерно кукурудзи, солод, мінералізований солод із зерна вівса та кукурудзи, солі цинку та хрому, oat grain, corn grain, malt, malt mineralized from oat grain and maize, salts of zinc and chromium, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Башта, А.О. Отримання та дослідження складу мінералізованих солодів / А.О. Башта, Н.П. Івчук, І.Ю. Гойко, М.Б. Поліщук // Збірник матеріалів XIV Міжнародної конференції «Стратегія якості у промисловості і освіті», 4‐7 червня, Варна, Болгарія, 2018. – Vol. 1. – Р. 19-24.

Зібрання