Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29033
Title: Світовий досвід нормування технічних вимог гірчичної олії
Other Titles: World experience of standardizing the technical requirements of mustard oil
Authors: Федоренко, Ольга Валеріївна
Петруша, Оксана Олександрівна
Fedorenko, Olga
Petrusha, Oksana
Keywords: харчова цінність
соняшникова олія
жири
nutritional value
sunflower oil
fats
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Федоренко, О. В. Світовий досвід нормування технічних вимог гірчичної олії / О. В. Федоренко, О. О. Петруша // Стандартизація, товарознавство та експертиза промислових і продовольчих товарів: тези доповідей всеукраїнської конференції студентів і молодих учених, 18-20 травня 2015 р. – Херсон : ХНТУ, 2015. – С. 65-66.
Abstract: Рослинні олії володіють багатьма унікальними корисними якостями. Соняшникову олію широко використовують як продукт харчування в натуральному вигляді.Растительные масла обладают многими уникальными полезными качествами. Vegetable oils have many unique useful qualities. Sunflower oil is widely used as food in its natural form.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29033
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Херсон.Ф.П.2015.pdf127.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.