Світовий досвід нормування технічних вимог гірчичної олії
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Рослинні олії володіють багатьма унікальними корисними якостями. Соняшникову олію широко використовують як продукт харчування в натуральному вигляді.
Vegetable oils have many unique useful qualities. Sunflower oil is widely used as food in its natural form.
Опис
Ключові слова
харчова цінність, соняшникова олія, жири, nutritional value, sunflower oil, fats, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Федоренко, О. В. Світовий досвід нормування технічних вимог гірчичної олії / О. В. Федоренко, О. О. Петруша // Стандартизація, товарознавство та експертиза промислових і продовольчих товарів: тези доповідей всеукраїнської конференції студентів і молодих учених, 18-20 травня 2015 р. – Херсон : ХНТУ, 2015. – С. 65-66.