Актуальність виробництва сироваткових сирів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропонований спосіб виробництва сироваткових сирів дозволяє скоротити тривалість процесу концентрування та є ефективним сучасним способом переробки молочної сироватки із комплексним використанням всіх її компонентів.

Опис

Ключові слова

сироватка, сир, вершки, білковий концентрат, whey, cheese, cream, protein concentrate, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Овсієнко, К. Актуальність виробництва сироваткових сирів / К. Овсієнко, О. Грек // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р. – Х. : ХДУХТ, 2019. – С. 145-146.