Актуальність виробництва сироваткових сирів
Вантажиться...
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Запропонований спосіб виробництва сироваткових сирів дозволяє скоротити тривалість процесу концентрування та є ефективним сучасним способом переробки молочної сироватки із комплексним використанням всіх її компонентів.
Опис
Ключові слова
сироватка, сир, вершки, білковий концентрат, whey, cheese, cream, protein concentrate, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Овсієнко, К. Актуальність виробництва сироваткових сирів / К. Овсієнко, О. Грек // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р. – Х. : ХДУХТ, 2019. – С. 145-146.