Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29093
Title: Використання бланшування перед заморожуванням харчових продуктів
Authors: Цвік, Вікторія Сергіївна
Точона, Анастасія Сергіївна
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: овочі
фрукти
бланшування
заморожування
vegetables
fruits
blanching
freezing
кафедра технології консервування
Issue Date: 2019
Citation: Цвік, В. С. Використання бланшування перед заморожуванням харчових продуктів / В. С. Цвік, А. С. Точона, В. В. Шутюк // Матеріали 85 Ювіл. Міжнар. наук.конферен. молод. учен., аспір. і студ. "Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю НУХТ 11–12квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – Ч.1. – С.329.
Abstract: В матеріалах розглянуто особливості бланшування рослинної сировини перед заморожуванням. Встановлено, що одним з найважливіших етапів переробки овочів перед заморожуванням є бланшування. Даний процес дуже енергоємний і тому перспективним є використання нетермічних способів бланшування. The materials considered the features of blanching of plant raw materials before freezing. It is established that one of the most important stages of the processing of vegetables before freezing is blanching. This process is very energy intensive and therefore promising is the use of nonthermal blending methods.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29093
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19 04 Tsvik_Tochona 85 MNK NUFT.pdf239.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.