Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29138
Title: Спосіб виробництва гіркої настоянки (Патент на корисну модель № 106057)
Other Titles: Process for bitter production (Patent for useful model № 106057)
Authors: Чорний, Валентин Миколайович
Попова, Наталія Вікторівна
Мисюра, Тарас Григорович
Рибачок, Альбіна Вікторівна
Chornyi, Valentyn
Popova, Nataliia
Mysiura, Taras
Rybachok, Albina
Keywords: настоянка
спосіб виробництва
екстрагування
tincture
mode of production
extraction
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2016
Citation: Патент 106057 UA, МПК C09B 61/00 (2009) Спосіб виробництва гіркої настоянки / Рибачок А. В., Попова Н. В., Мисюра Т. Г. , Чорний В. М.; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201511028; заявл. 11.11.2015; опубл. 11.04.2016, бюл. № 7
Abstract: Спосіб виробництва гіркої настоянки включає процес екстрагування з подальшим фільтруванням та купажуванням, який відрізняється тим, що процес екстрагування проводять підготовленою водою при температурі 35-45 °С та перемішуванні протягом 70-90 хв, а після фільтрування проводять випарювання екстрактів під розрідженням при температурі 35-45 °С, з подальшим купажуванням концентрованих екстрактів з додаванням водно-спиртової суміші до міцності 40 % об.The method of producing a bitter tincture includes the extraction process followed by filtration and blending, which is characterized by the fact that the extraction process is carried out with prepared water at a temperature of 35-45 ° C. and stirred for 70-90 minutes, and after the filtering, the evaporation of the extracts under dilution at a temperature of 35- 45 ° C, followed by blending concentrated extracts with the addition of a water-alcohol mixture to 40% strength.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29138
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
getdocument (1).pdf149.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.