Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29138
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорний, Валентин Миколайович-
dc.contributor.authorПопова, Наталія Вікторівна-
dc.contributor.authorМисюра, Тарас Григорович-
dc.contributor.authorРибачок, Альбіна Вікторівна-
dc.contributor.authorChornyi, Valentyn-
dc.contributor.authorPopova, Nataliia-
dc.contributor.authorMysiura, Taras-
dc.contributor.authorRybachok, Albina-
dc.date.accessioned2019-04-24T13:29:03Z-
dc.date.available2019-04-24T13:29:03Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПатент 106057 UA, МПК C09B 61/00 (2009) Спосіб виробництва гіркої настоянки / Рибачок А. В., Попова Н. В., Мисюра Т. Г. , Чорний В. М.; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201511028; заявл. 11.11.2015; опубл. 11.04.2016, бюл. № 7uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29138-
dc.description.abstractСпосіб виробництва гіркої настоянки включає процес екстрагування з подальшим фільтруванням та купажуванням, який відрізняється тим, що процес екстрагування проводять підготовленою водою при температурі 35-45 °С та перемішуванні протягом 70-90 хв, а після фільтрування проводять випарювання екстрактів під розрідженням при температурі 35-45 °С, з подальшим купажуванням концентрованих екстрактів з додаванням водно-спиртової суміші до міцності 40 % об.The method of producing a bitter tincture includes the extraction process followed by filtration and blending, which is characterized by the fact that the extraction process is carried out with prepared water at a temperature of 35-45 ° C. and stirred for 70-90 minutes, and after the filtering, the evaporation of the extracts under dilution at a temperature of 35- 45 ° C, followed by blending concentrated extracts with the addition of a water-alcohol mixture to 40% strength.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectнастоянкаuk_UA
dc.subjectспосіб виробництваuk_UA
dc.subjectекстрагуванняuk_UA
dc.subjecttinctureuk_UA
dc.subjectmode of productionuk_UA
dc.subjectextractionuk_UA
dc.subjectкафедра процесів і апаратів харчових виробництвuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва гіркої настоянки (Патент на корисну модель № 106057)uk_UA
dc.title.alternativeProcess for bitter production (Patent for useful model № 106057)uk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
getdocument (1).pdf149.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.