Зміна мікробіологічних показників білково-ягідних згустків протягом зберігання
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведені дослідження показали, що в усіх дослідних зразках після 72 годин зберігання зменшилась кількість молочнокислих бактерій, порівняно зі свіжевиготовленим продуктом. Зразок, виготовлений із додаванням подрібнених дефростованих ягід чорної смородини виявився забруднений плісеневими грибами, що робить такий продукт небезпечним для споживача, і потребує обов’язкової додаткової термічної обробки.
Опис
Ключові слова
білково-ягідні згустки, молочні білки, молочнокислі бактерії, ягоди смородини, protein-berry clots, milk proteins, lactic acid bacteria, currant berries, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Пшенична, Т. Зміна мікробіологічних показників білково-ягідних згустків протягом зберігання / Т. Пшенична, О. Грек // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті Євроінтеграції : програма і матеріали п'ятої Міжнародної науково-технічної конференції, 7 – 8 листопада 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016 р. – С. 127-128.