Зміна мікробіологічних показників білково-ягідних згустків протягом зберігання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження показали, що в усіх дослідних зразках після 72 годин зберігання зменшилась кількість молочнокислих бактерій, порівняно зі свіжевиготовленим продуктом. Зразок, виготовлений із додаванням подрібнених дефростованих ягід чорної смородини виявився забруднений плісеневими грибами, що робить такий продукт небезпечним для споживача, і потребує обов’язкової додаткової термічної обробки.

Опис

Ключові слова

білково-ягідні згустки, молочні білки, молочнокислі бактерії, ягоди смородини, protein-berry clots, milk proteins, lactic acid bacteria, currant berries, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Пшенична, Т. Зміна мікробіологічних показників білково-ягідних згустків протягом зберігання / Т. Пшенична, О. Грек // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті Євроінтеграції : програма і матеріали п'ятої Міжнародної науково-технічної конференції, 7 – 8 листопада 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016 р. – С. 127-128.