DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29176

Название: Обгрунтування використання порошків з овочевої сировини для збагачення пшенично-кукурудзяної булочки
Другие названия: The justification of using powders of vegetable raw materials for the enrichment of wheat-corn bun
Авторы: Макідонова, Наталя
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
Makidonova, Natalya
Bashta (Sheremet), Alla
Ключевые слова: овочеві порошки
збагачувачі
харчова цінність
овощные порошки
обогатители
пищевая ценность
vegetable powders
dresser
nutritional value
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Макідонова Н. Обгрунтування використання порошків з овочевої сировини для збагачення пшенично-кукурудзяної булочки / Н. Макідонова, А. Башта // Матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2018 р. – Ч.1. – С. 35.
Краткий осмотр (реферат): Доцільним для збагачення є використання обраних збагачувачів, які є цінним джерелом біологічно активних речовин. Целесообразным для обогащения является использование избранных обогатителей, которые являются ценным источником биологически активных веществ. It is expedient to enrich the use of selected enrichers, which are a valuable source of biologically active substances
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29176
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
тези _4_18.pdf75,54 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback