Обгрунтування використання порошків з овочевої сировини для збагачення пшенично-кукурудзяної булочки
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Доцільним для збагачення є використання обраних збагачувачів, які є цінним джерелом біологічно активних речовин.
It is expedient to enrich the use of selected enrichers, which are a valuable source of biologically active substances
Опис
Ключові слова
овочеві порошки, збагачувачі, харчова цінність, vegetable powders, dresser, nutritional value, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Макідонова Н. Обгрунтування використання порошків з овочевої сировини для збагачення пшенично-кукурудзяної булочки / Н. Макідонова, А. Башта // Матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2018 р. – Ч.1. – С. 35.