Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29179
Назва: Біологічно активні речовини в харчових технологіях
Автори: Сімахіна, Галина Олександрівна
Стеценко, Наталія Олександрівна
Науменко, Наталія Валентинівна
Ключові слова: біологічно активні речовини
харчові технології
оздоровче харчування
збагачувачі
enrichers
bioligically active substances
food technologies
nutirition for well-being
кафедра технології оздоровчих продуктів
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Сімахіна, Г. О. Біологічно активні речовини в харчових технологіях : підручник / Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко, Н. В. Науменко ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. - К. : НУХТ, 2016. - 455 с.
Короткий огляд (реферат): У підручнику наведено теоретичні та практичні результати дослідження хімічного складу і функціональної ролі у живому організмі широкого спектру біологічно активних речовин рослинного та тваринного походження. Обґрунтовано доцільність та перспективність використання рослинної сировини, в тому числі дикорослої, для збагачення харчових основ з метою отримання нових видів харчової продукції, напівфабрикатів, напоїв з оптимізованим складом основних нутрієнтів, високоефективної та абсолютно безпечної для споживачів. Узагальнено практичний досвід виробництва поліфункціональних рослинних збагачувачів із підвищеним вмістом біологічно активних речовин та їх використання у харчових технологіях. Для студентів, магістрів, аспірантів, наукових співробітників та фахівців харчової промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29179
ISSN: 978-966-612-180-9
Розташовується у зібраннях:Підручники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
БАР_вступ.pdfВступ до підручника145.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Частина1_розділ1.pdfЧастина 1. Природа біологічно активних речовин516.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.