Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29179
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСімахіна, Галина Олександрівна-
dc.contributor.authorСтеценко, Наталія Олександрівна-
dc.contributor.authorНауменко, Наталія Валентинівна-
dc.date.accessioned2019-04-25T11:04:34Z-
dc.date.available2019-04-25T11:04:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСімахіна, Г. О. Біологічно активні речовини в харчових технологіях : підручник / Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко, Н. В. Науменко ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. - К. : НУХТ, 2016. - 455 с.uk_UA
dc.identifier.issn978-966-612-180-9-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29179-
dc.description.abstractУ підручнику наведено теоретичні та практичні результати дослідження хімічного складу і функціональної ролі у живому організмі широкого спектру біологічно активних речовин рослинного та тваринного походження. Обґрунтовано доцільність та перспективність використання рослинної сировини, в тому числі дикорослої, для збагачення харчових основ з метою отримання нових видів харчової продукції, напівфабрикатів, напоїв з оптимізованим складом основних нутрієнтів, високоефективної та абсолютно безпечної для споживачів. Узагальнено практичний досвід виробництва поліфункціональних рослинних збагачувачів із підвищеним вмістом біологічно активних речовин та їх використання у харчових технологіях. Для студентів, магістрів, аспірантів, наукових співробітників та фахівців харчової промисловості.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectоздоровче харчуванняuk_UA
dc.subjectзбагачувачіuk_UA
dc.subjectenrichersuk_UA
dc.subjectbioligically active substancesuk_UA
dc.subjectfood technologiesuk_UA
dc.subjectnutirition for well-beinguk_UA
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктівuk_UA
dc.subjectкафедра іноземних мов професійного спрямуванняuk_UA
dc.titleБіологічно активні речовини в харчових технологіяхuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
БАР_вступ.pdfВступ до підручника145.69 kBAdobe PDFView/Open
Частина1_розділ1.pdfЧастина 1. Природа біологічно активних речовин516.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.