Використання квашеної білокачанної капусти у рецептурі рибних котлет

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вивчена можливість використання квашеної білокачанної капусти як функціонального інгредієнту для виробництва кулінарних рибних виробів.Studied the possibility of using sauerkraut cabbage as a functional ingredient for the production of culinary fish products.

Опис

Ключові слова

кулінарні рибні вироби, квашена капуста білокачанна, минтай, нутрієнтний склад, culinary fish products, white cabbage sauerkraut, pollock, nutrient composition, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дітріх, І. В. Використання квашеної білокачанної капусти у рецептурі рибних котлет / І. В. Дітріх, О. О. Сомик // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 92-3-94.