Використання квашеної білокачанної капусти у рецептурі рибних котлет

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчена можливість використання квашеної білокачанної капусти як функціонального інгредієнту для виробництва кулінарних рибних виробів.Studied the possibility of using sauerkraut cabbage as a functional ingredient for the production of culinary fish products.

Опис

Ключові слова

кулінарні рибні вироби, квашена капуста білокачанна, минтай, нутрієнтний склад, culinary fish products, white cabbage sauerkraut, pollock, nutrient composition, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дітріх, І. В. Використання квашеної білокачанної капусти у рецептурі рибних котлет / І. В. Дітріх, О. О. Сомик // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 92-3-94.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced