DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29221

Название: Ягідна начинка для кондитерських виробів закладів ресторанного господарства
Другие названия: Berry filling for confectionery products of restaurants
Авторы: Цирульнікова, Віта Валентинівна
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Різник, Анастасія Олександрівна
Tsirulnikova, Vita
Tyshchenko (Usatiuk), Olena
Riznyk, Anastasiia
Ключевые слова: ягідна начинка
термостабільна начинка
желефікація
кондитерські вироби
заклади ресторанного господарства
berry filling
thermostable filling
gelification
confectionery products
restaurants
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2019
Библиографическое описание: Цирульнікова, В. В. Ягідна начинка для кондитерських виробів закладів ресторанного господарства / В. В. Цирульнікова, А. О. Різник, О. М. Тищенко // Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19 - 20 березня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – С. 59-60.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено ефективність застосування технології желефікації для виготовлення термостабільних начинок для кондитерських виробів закритого типу в закладах ресторанного господарства. The efficiency of the use of the gelification technology for the manufacture of thermostable fillings for confectionery products of the closed type in the restaurants was investigated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29221
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
thermostable fillings.pdf466,49 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback