Ягідна начинка для кондитерських виробів закладів ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено ефективність застосування технології желефікації для виготовлення термостабільних начинок для кондитерських виробів закритого типу в закладах ресторанного господарства. The efficiency of the use of the gelification technology for the manufacture of thermostable fillings for confectionery products of the closed type in the restaurants was investigated.

Опис

Ключові слова

ягідна начинка, термостабільна начинка, желефікація, кондитерські вироби, заклади ресторанного господарства, berry filling, thermostable filling, gelification, confectionery products, restaurants, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Цирульнікова, В. В. Ягідна начинка для кондитерських виробів закладів ресторанного господарства / В. В. Цирульнікова, А. О. Різник, О. М. Тищенко // Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19 - 20 березня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – С. 59-60.