Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29251
Title: Спосіб виробництва сиру м'якого
Other Titles: Method of production of soft cheese
Authors: Грек, Олена Вікторівна
Grek, Olena
Тимчук, Алла Вікторівна
Tymchuk, Alla
Чубенко, Лариса Михайлівна
Chubenko, Larysa
Овсієнко, Кіра Володимирівна
Ovsiienko, Kira
Михалевич, Артур Петрович
Mikhalevich, Artur
Keywords: сир м'який
soft cheese
ревень
rheum
коагуляція
coagulation
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2019
Citation: Патент 118522 UA, МПК А23С 19/076 (2006.01) Спосіб виробництва сиру м'якого / Грек О. В., Тимчук А. В., Чубенко Л. М., Овсієнко К. В., Михалевич А. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № а 2017 11975 ; заявл. 06.12.2017 ; опубл. 25.01.2019, Бюл. № 2, 2019 р.
Abstract: Наведено спосіб виробництва сиру м'якого, в якому в якості коагулянту використовується сік наземної частини ревеню. The method of production of soft cheese, in which the juice of the ground part of the rheum is used as coagulant, is given.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29251
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
revenvunah.pdf3.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.