Розробка технології харчової добавки на основі кмину чорного

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

харчова добавка, кмин чорний, ефірна олія кмину, біологічно-активні речовини, food additive, black cumin, cumin essential oil, biologically active substances, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Бойко, М. Визначення показників якості натурального ароматизатора ''М'ята'' / М. Бойко, О. В. Подобій, І. В. Житнецький // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали IIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21–22 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 192–193.