Розробка технології харчової добавки на основі кмину чорного
Вантажиться...
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
харчова добавка, кмин чорний, ефірна олія кмину, біологічно-активні речовини, food additive, black cumin, cumin essential oil, biologically active substances, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Бойко, М. Визначення показників якості натурального ароматизатора ''М'ята'' / М. Бойко, О. В. Подобій, І. В. Житнецький // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали IIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21–22 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 192–193.