Визначення показників якості натурального ароматизатора ''М'ята''
Вантажиться...
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ефірна олія, ароматизатор, органолептичні показники, м'ята, essential oil, flavoring, organoleptic parameters, mint, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Багінська, О. В. Визначення показників якості натурального ароматизатора ''М'ята'' / О. В. Багінська, О. В. Подобій // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали IIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. – С. 183-184.