Визначення показників якості натурального ароматизатора ''М'ята''

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ефірна олія, ароматизатор, органолептичні показники, м'ята, essential oil, flavoring, organoleptic parameters, mint, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Багінська, О. В. Визначення показників якості натурального ароматизатора ''М'ята'' / О. В. Багінська, О. В. Подобій // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали IIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. – С. 183-184.