Визначення показників якості натурального ароматизатора ''М'ята''
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ефірна олія, ароматизатор, органолептичні показники, м'ята, essential oil, flavoring, organoleptic parameters, mint, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Багінська, О. В. Визначення показників якості натурального ароматизатора ''М'ята'' / О. В. Багінська, О. В. Подобій // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали IIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. – С. 183-184.