Визначення показників якості натурального ароматизатора ''М'ята''

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ефірна олія, ароматизатор, органолептичні показники, м'ята, essential oil, flavoring, organoleptic parameters, mint, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Багінська, О. В. Визначення показників якості натурального ароматизатора ''М'ята'' / О. В. Багінська, О. В. Подобій // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали IIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. – С. 183-184.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced