Psychological aspects of personnel management of food industry
Вантажиться...
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The psychological approaches to the consideration of the technology of work with the personnel allow to introduce a system that provides a permanent resource.
Психологічні підходи до розгляду технології роботи з персоналом дозволяють ввести систему, що забезпечує постійний ресурс.
Опис
Ключові слова
psychological aspects, personnel management, food industry, психологічні аспекти, управління персоналом, харчова промисловість, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра гуманітарних дисциплін
Бібліографічний опис
Ovsiienko, K. Psychological aspects of personnel management of food industry / K. Ovsiienko, A. Mykhalevych, I. Nikitina // Матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій,11–12 квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – Ч.3. – С. 497.