Psychological aspects of personnel management of food industry

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The psychological approaches to the consideration of the technology of work with the personnel allow to introduce a system that provides a permanent resource. Психологічні підходи до розгляду технології роботи з персоналом дозволяють ввести систему, що забезпечує постійний ресурс.

Опис

Ключові слова

psychological aspects, personnel management, food industry, психологічні аспекти, управління персоналом, харчова промисловість, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра гуманітарних дисциплін

Бібліографічний опис

Ovsiienko, K. Psychological aspects of personnel management of food industry / K. Ovsiienko, A. Mykhalevych, I. Nikitina // Матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій,11–12 квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – Ч.3. – С. 497.