DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29288

Название: Psychological aspects of personnel management of food industry
Другие названия: Психологічні аспекти управління персоналом харчової промисловості
Авторы: Ovsiienko, Kira
Mikhalevich, Artur
Nikitina, Irina
Овсієнко, Кіра Володимирівна
Михалевич, Артур Петрович
Нікітіна, Ірина Всеволодівна
Ключевые слова: psychological aspects
personnel management
food industry
психологічні аспекти
управління персоналом
харчова промисловість
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра гуманітарних дисциплін
Issue Date: 2019
Библиографическое описание: Ovsiienko, K. Psychological aspects of personnel management of food industry / K. Ovsiienko, A. Mykhalevych, I. Nikitina // Матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій,11–12 квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – Ч.3. – С. 497.
Краткий осмотр (реферат): The psychological approaches to the consideration of the technology of work with the personnel allow to introduce a system that provides a permanent resource. Психологічні підходи до розгляду технології роботи з персоналом дозволяють ввести систему, що забезпечує постійний ресурс.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29288
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
jpg2pdf (4).pdf276,52 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback