Psychological aspects of personnel management of food industry

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The psychological approaches to the consideration of the technology of work with the personnel allow to introduce a system that provides a permanent resource. Психологічні підходи до розгляду технології роботи з персоналом дозволяють ввести систему, що забезпечує постійний ресурс.

Опис

Ключові слова

psychological aspects, personnel management, food industry, психологічні аспекти, управління персоналом, харчова промисловість, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра гуманітарних дисциплін

Бібліографічний опис

Ovsiienko, K. Psychological aspects of personnel management of food industry / K. Ovsiienko, A. Mykhalevych, I. Nikitina // Матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій,11–12 квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – Ч.3. – С. 497.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced