Psychological aspects of personnel management of food industry
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The psychological approaches to the consideration of the technology of work with the personnel allow to introduce a system that provides a permanent resource.
Психологічні підходи до розгляду технології роботи з персоналом дозволяють ввести систему, що забезпечує постійний ресурс.
Опис
Ключові слова
psychological aspects, personnel management, food industry, психологічні аспекти, управління персоналом, харчова промисловість, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра гуманітарних дисциплін
Бібліографічний опис
Ovsiienko, K. Psychological aspects of personnel management of food industry / K. Ovsiienko, A. Mykhalevych, I. Nikitina // Матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій,11–12 квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – Ч.3. – С. 497.