DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29344

Название: Investigation of the extraction process of spicy aromatic raw materials in the production of bitter tinctures
Другие названия: Дослідження процесу екстрагування пряно-ароматичної сировини при виробництві гіркої настоянки
Авторы: Popova, Nataliia
Mysiura, Taras
Rybachok, Albina
Chornyi, Valentyn
Попова, Наталія Вікторівна
Мисюра, Тарас Григорович
Рибачок, Альбіна Вікторівна
Чорний, Валентин Миколайович
Ключевые слова: extraction
hydromodule
duration
cardamom
ginger
pepper bitter
екстрагування
гідромодуль
тривалість
кардамон
імбир
перець гіркий
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: Sep-2017
Библиографическое описание: Investigation of the extraction process of spicy aromatic raw materials in the production of bitter tinctures / N. Popova, T. Mysiura, A. Rybachok, V. Chornyi // Ukrainian Journal of Food Science. — 2017. — № 5. — P. 32-44.
Краткий осмотр (реферат): The research was conducted to determine the influence of the parameters of the extraction process on the extraction of target components from spices and aromatic raw materials for its intensification, and the ability of cardamom, ginger and red pepper to determine the accumulation of heavy metal ions was determined. Дослідження проводилося з метою визначення впливу параметрів процесу екстрагування на вилучення цільових компонентів з спецій і ароматичної сировини для його інтенсифікації, а також здатність кардамону, імбиру та червоного перцю визначати накопичення іонів важких металів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29344
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Ukr Jour Food Sci.pdf510,74 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback