Investigation of the extraction process of spicy aromatic raw materials in the production of bitter tinctures

Ескіз

Дата

2017-09

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The research was conducted to determine the influence of the parameters of the extraction process on the extraction of target components from spices and aromatic raw materials for its intensification, and the ability of cardamom, ginger and red pepper to determine the accumulation of heavy metal ions was determined. Дослідження проводилося з метою визначення впливу параметрів процесу екстрагування на вилучення цільових компонентів з спецій і ароматичної сировини для його інтенсифікації, а також здатність кардамону, імбиру та червоного перцю визначати накопичення іонів важких металів.

Опис

Ключові слова

extraction, hydromodule, duration, cardamom, ginger, pepper bitter, екстрагування, гідромодуль, тривалість, кардамон, імбир, перець гіркий, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Investigation of the extraction process of spicy aromatic raw materials in the production of bitter tinctures / N. Popova, T. Mysiura, A. Rybachok, V. Chornyi // Ukrainian Journal of Food Science. – 2017. – № 5. – P. 32–44.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced