DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29374

Название: Introduction of germinated wheat seeds as enrichment of biological value
Другие названия: Введення пророщеного насіння пшениці в якості збагачувача біологічної цінності
Авторы: Mikhalevich, Artur
Михалевич, Артур Петрович
Skyibida, Valeriya
Скуйбіда, Валерія Віталіївна
Ashmarina, Galina
Ашмаріна, Галина Ревмирівна
Ключевые слова: кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
germinted wheat seeds
enrichment
пророщені зерна пшениці
збагачувач
Issue Date: 2019
Библиографическое описание: Mykhalevych, A. Introduction of germinated wheat seeds as enrichment of biological value / A. Mykhalevych, V. Scuibida, H. Ashmarina // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій,11-12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 77.
Краткий осмотр (реферат): Changes in the structure of consumer demand due to socio-economic factors, the desire to minimize the time of cooking at enterprises of food and at home, the growth of demand for products of plant origin with a reduced amount of fat, sugar, but with high content of dietary fiber, vitamins, minerals and other biologically active substances are the main prerequisites for the development of functional food products and the search for new raw materials that meet current needs. Зміни в структурі споживчого попиту, обумовлені соціально-економічними факторами, прагненням до мінімуму скоротити час приготування їжі в підприємствах харчування і в домашніх умовах, зростання попиту на продукцію рослинного походження зі зниженою кількістю жиру, цукру, але з високим вмістом харчових волокон, вітамінів, мінеральних та інших біологічно активних речовин є головними передумовами для розробки харчових продуктів функціонального призначення і пошуку нових сировинних джерел, що відповідають сучасним запитам.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29374
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
70 2019.pdf6,14 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback