Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/293
Название: Математичне моделювання тепловологопереносу в масиві цукру-піску при тривалому зберіганні
Авторы: Масліков, Максим Михайлович
Пахомов, Владлен Миколайович
Прядко, Микола Олексійович
Ключевые слова: математична модель
mathematical model
зберігання цукру
температура
вологовміст
sugar storage
temperature
humidity
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Дата публикации: 1998
Библиографическое описание: Масліков, M. М. Математичне моделювання тепловологопереносу в масиві цукру-піску при тривалому зберіганні / М. М. Масліков, В. М. Пахомов , М. О. Прядко. // Наукові праці УДУХТ, 1998. - № 4.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано математичну модель тепловологопереносу у масиві цукру-піску, що базується на новому потенціалі масообміну. На базі моделі створено програму розрахунку полів температури та потенціалів вологопереносу для дослідження та прогнозування процесу зберігання цукру.
Mathematical model of heat-mass transferring processes in the sugar bulk is proposed. It bases on the new mass-transferring potential. Software for calculating thermal and humidity fields in the sugar bulk during long storage is developed. It may be used for prediction of the sugar storage process .
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/293
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
7.pdf72.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.