Математичне моделювання тепловологопереносу в масиві цукру-піску при тривалому зберіганні
Файли
Дата
1998
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано математичну модель тепловологопереносу у масиві цукру-піску, що базується на новому потенціалі масообміну. На базі моделі створено програму розрахунку полів температури та потенціалів вологопереносу для дослідження та прогнозування процесу зберігання цукру.
Mathematical model of heat-mass transferring processes in the sugar bulk is proposed. It bases on the new mass-transferring potential. Software for calculating thermal and humidity fields in the sugar bulk during long storage is developed. It may be used for prediction of the sugar storage process .
Mathematical model of heat-mass transferring processes in the sugar bulk is proposed. It bases on the new mass-transferring potential. Software for calculating thermal and humidity fields in the sugar bulk during long storage is developed. It may be used for prediction of the sugar storage process .
Опис
Ключові слова
математична модель, mathematical model, зберігання цукру, температура, вологовміст, sugar storage, temperature, humidity, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Масліков, M. М. Математичне моделювання тепловологопереносу в масиві цукру-піску при тривалому зберіганні / М. М. Масліков, В. М. Пахомов , М. О. Прядко. // Наукові праці УДУХТ, 1998. - № 4.