Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/293
Назва: Математичне моделювання тепловологопереносу в масиві цукру-піску при тривалому зберіганні
Автори: Масліков, Максим Михайлович
Пахомов, Владлен Миколайович
Прядко, Микола Олексійович
Ключові слова: математична модель
mathematical model
зберігання цукру
температура
вологовміст
sugar storage
temperature
humidity
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Дата публікації: 1998
Бібліографічний опис: Масліков, M. М. Математичне моделювання тепловологопереносу в масиві цукру-піску при тривалому зберіганні / М. М. Масліков, В. М. Пахомов , М. О. Прядко. // Наукові праці УДУХТ, 1998. - № 4.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано математичну модель тепловологопереносу у масиві цукру-піску, що базується на новому потенціалі масообміну. На базі моделі створено програму розрахунку полів температури та потенціалів вологопереносу для дослідження та прогнозування процесу зберігання цукру.
Mathematical model of heat-mass transferring processes in the sugar bulk is proposed. It bases on the new mass-transferring potential. Software for calculating thermal and humidity fields in the sugar bulk during long storage is developed. It may be used for prediction of the sugar storage process .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/293
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf72.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.