DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29404

Название: Дослідження процесу настоювання кореня імбиру
Другие названия: Investigation of the infusion process of ginger root
Авторы: Овакімян, Лаура Арменівна
Чорний, Валентин Миколайович
Мисюра, Тарас Григорович
Попова, Наталія Вікторівна
Ovakimyan, Laura
Chornyi, Valentyn
Mysiura, Taras
Popova, Nataliia
Ключевые слова: настоювання
імбир
вітамін
infusion
ginger
vitamin
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Овакімян, Л. А. Дослідження процесу настоювання кореня імбиру / Л. А. Овакімян, В. М. Чорний, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня, 2018. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 2. - С. 190.
Краткий осмотр (реферат): В роботі досліджено і отримано оптимальні режими настоювання кореню імбиру, які можуть бути рекомендовані для застосування на виробництвах настоїв. Наведено оптимальні режими настоювання з метою вилучення найбільшої кількості вітаміну С, які є: температура 30 ºС, гідромодуль 16, тривалість 105хв. In this work the optimal regimens of ginger root infusion are investigated and obtained, which can be recommended for use in the production of infusions. The optimal regimens of infusion are indicated in order to extract the greatest amount of vitamin C, which is: temperature 30 ºС, hydromodule 16, duration 105 minutes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29404
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Дослідження процесу настоювання кореня імбиру.pdf228,66 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback