Дослідження процесу настоювання кореня імбиру

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі досліджено і отримано оптимальні режими настоювання кореню імбиру, які можуть бути рекомендовані для застосування на виробництвах настоїв. Наведено оптимальні режими настоювання з метою вилучення найбільшої кількості вітаміну С, які є: температура 30 ºС, гідромодуль 16, тривалість 105хв. In this work the optimal regimens of ginger root infusion are investigated and obtained, which can be recommended for use in the production of infusions. The optimal regimens of infusion are indicated in order to extract the greatest amount of vitamin C, which is: temperature 30 ºС, hydromodule 16, duration 105 minutes.

Опис

Ключові слова

настоювання, імбир, вітамін, infusion, ginger, vitamin, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Овакімян, Л. А. Дослідження процесу настоювання кореня імбиру / Л. А. Овакімян, В. М. Чорний, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня, 2018. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 2. - С. 190.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced