Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29483
Title: Вибір пряного перцю для виробництва ароматизованих чаїв
Other Titles: Selection of spiced peppers for the production of flavored teas
Authors: Рубанка, Катерина Володимирівна
Терлецька, Віта Альбертівна
Rubanka, Katherine
Terletska, Vita
Keywords: кафедра технології консервування
перець
чай
ароматизація
хімічний склад
перец
ароматизация
химический состав
pepper
tea
aromatization
chemical composition
Issue Date: 2019
Citation: Руденко, О. Вибір пряного перцю для виробництва ароматизованих чаїв / О. Руденко, К. Рубанка, В. Терлецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. — К. : НУХТ, 2019. — С. 315.
Abstract: Робота присвячена дослідженням та порівнянню хімічного складу різних видів перцю. Надані рекомендації щодо використання пряної сировини в технології ароматизованих чаїв. Статья посвящена исследованию и сравнению химического состава разных видов перца. Даны рекомендации по использованию пряного сырья в технологии ароматизированных чаев. The article is devoted to the study and comparison of the chemical composition of different types of pepper. Recommendations on the use of spicy raw materials in the technology of flavored teas are given.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29483
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NUFT_1 (2019).pdf70.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.