Definition of quality indicators of dairy-protein concentrates in the storage process

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The aim of this article is to investigate changes in the structure, color and microbiological parameters of milk-protein concentrates (MPC) made of buttermilk with the use of cranberry or viburnum purees in the process of storage. Necessary results were obtained after analyzing phase transitions, changes in color-parametric and microbiological characteristics of the studied products.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, preservation of quality, milk-protein concentrates, differential scanning calorimetry, color-parametric characteristics, microflora, storage, збереження якості, молочно-білкові концентрати, диференціальна скануюча калориметрія, кольропараметричні характеристики, мікрофлора, зберігання

Бібліографічний опис

Definition of quality indicators of dairy-protein concentrates in the storage process / V. Gnytsevych, T. Yudina, L. Deinychenko, R. Nykyforov, I. Nazarenko // EUREKA: Life Sciences. – OÜ «Scientific Route».– 2018.– № 1.– P. 10-17.

Зібрання