Вершковий крем-сир шоколадний
Вантажиться...
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
За результатами проведеного дослідження розроблено оригнальну рецептуру і технологічну схему виробництва нового виду десерту на основі сиру вершкового типу маскарпоне, вершків та сиропу шоколадного. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості десерту шоколадного. Новий вид десерту вершкового молочно-білкового шоколадного за рахунок оригінальних споживчих характеристик користуватиметься високим попитом у споживачів.
According to the results of the study, an original recipe and a technological scheme for the production of a new type of dessert based on cheese creamy mascarpone, cream and chocolate syrup. Organoleptic and physico-chemical indicators of chocolate dessert quality are investigated. New look Dessert creamy milk-protein chocolate due to the original consumer characteristics will be in high demand among consumers.
Опис
Ключові слова
десерт на основі сиру, сироп шоколадний, білки молока, dessert based on cheese, milk proteins, chocolate syrup, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Павловська, Д. Вершковий крем-сир шоколадний / Д. Павловська, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 412.