Використання пюре із буряку столового для виробництва зефіру оздоровчого призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Використання пюре із буряку при виробництві зефіру є дуже перспективним, оскільки буряк є універсальною сировиною. Він може як забарвлювати кінцевий продукт, так і надавати йому лікувальних властивостей. The use of beet mashed in the production of marshmallows is very promising as beet is a universal raw material. It can both color the final product and give it therapeutic properties.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, пюре, буряк столовий, зефір, оздоровчий продукт, puree, beetroot, marshmallow, healthy product, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Москаленко В. О. Використання пюре із буряку столового для виробництва зефіру оздоровчого призначення / В. О. Москаленко, А. О. Ущаповський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 59.