DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29684

Название: Використання харчових волокон у технології м`ясопродуктів
Другие названия: Use of food fibers in meat products technology
Авторы: Страшинський, Ігор Мирославович
Гончаров, Георгій Іванович
Мехед, Роман Васильович
Strashynskyi
Goncharov, Georgi
Mekhed, Igor
Ключевые слова: харчові волокна
клітковина
технологія
рецептура
сировина
м`ясопродукти
пищевые волокна
клетчатка
технология
сырье
food fibers
fiber
technology
recipe
raw materials
meat products
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2019
Библиографическое описание: Страшинський, І. М. Використання харчових волокон у технології м`ясопродуктів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Р. В. Мехед // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 362.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29684
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Part 1.pdf612,89 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback