Використання харчових волокон у технології м`ясопродуктів

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

харчові волокна, клітковина, технологія, рецептура, сировина, м`ясопродукти, food fibers, fiber, technology, recipe, raw materials, meat products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Страшинський, І. М. Використання харчових волокон у технології м`ясопродуктів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Р. В. Мехед // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 362.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced